Informatiedag Platepolder!


Platepolder wordt de nieuwe nieuwbouwlocatie in Heinkenszand. De verkoop van de eerste fase is van start gegaan en omvat 7 royale laanwoningen, 16 riante hofwoningen en een appartementengebouw met 12 luxe appartementen. Bent u benieuwd naar dit veelzijdige project? Kom dan op zaterdag 13 mei tussen 11:00 en 14:00 uur naar de verkoopdag in Heinkenszand en maak vrijblijvend kennis met het project.

Op deze informatiedag zullen zowel wij als ontwikkelaar en Neeskens Makelaars als makelaar aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden in een vrijblijvend gesprek. Door het bijwonen van deze dag kunt u waardevolle inzichten opdoen over het project en zo helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Ervaar het gevoel van ruimte en comfort van de 7 royale laanwoningen, die elk voorzien zijn van 3 ruime slaapkamers en een zolderverdieping die vele mogelijkheden biedt. Ontdek de ultieme levensloopbestendige woonervaring met een compleet woonprogramma op de begane grond in ons prachtige hofje, waar u kunt kiezen uit 16 riante hofwoningen. Daarnaast bieden wij een prachtig, onder architectuur ontworpen, appartementengebouw met 12 luxe appartementen. Geniet elke dag van een prachtig uitzicht over de groene omgeving dankzij de grote schuifpuien en kamerhoge vensters van deze appartementen

In het dorpscentrum van Heinkenszand loopt een bruisende winkelstraat met een divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Op zoek naar ontspanning? Ontdek de rust en schoonheid van Heinkenszand door een wandeling of fietstocht door de uitgestrekte velden te maken, waar u de beroemde bloemdijken en het heggenlandschap kunt bewonderen.

U bent van harte welkom om zonder afspraak langs te komen en wij informeren u graag over alle details van dit prachtige project. Voel u vrij om een brochure mee te nemen.

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op de informatiedag en heten u graag van harte welkom.

Indien u voorafgaand aan de informatiedag nog vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Neeskens Makelaars op telefoonnummer: 0113 – 231 934. U kunt ook een bezoek brengen aan de website www.neeskens.com.

Dus noteer de datum en tijd in uw agenda:

  • Datum: 13 mei 2023
  • Tijd: 11:00 – 14:00 uur
  • Locatie: ’T Hof Stenevate, Stenavate 9a Heinkenszand

Tot dan!