Platepolder

Heinkenszand
in voorbereiding

De eerste fase van nieuwbouwwijk Platepolder, aan de oostzijde van Heinkenszand, bestaat uit 74 woningen. Van dit totaal aantal woningen wordt een woonhof met 21 woningen ontwikkeld door wooncorporatie Beveland Wonen en worden 18 bouwkavels uitgegeven door de gemeente Borsele. Wij zullen in deze fase 35 woningen ontwikkelen in drie verschillende typologieën:

  • 12 exclusieve appartementen met 2 of 3 slaapkamers en grote balkons in een modern en luxe appartementencomplex op een prachtige locatie direct aan “Het Dijkje”
  • 7 royale en statige laanwoningen waarvan 4 met garage, forse woonkamer, 3 grote slaapkamers, extra kamer(s) mogelijk op de tweede etage
  • 16 riante hofwoningen in een parkachtige omgeving met een compleet woonprogramma op de begane grond en daarnaast 2 extra slaapkamers en tweede badkamer op de verdieping

Op dit moment is nog geen verdere verkoopinformatie beschikbaar. U kunt zich al wel inschrijven als geïnteresseerde, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen. Vult u hiervoor het contactformulier in.