Aan de rand van Wissenkerke, in nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke, ontwikkelen wij een groot aantal gevarieerde deelprojecten.

Wij zijn hier begonnen met de realisatie van Ruiten 15, bestaande uit 15 gezinswoningen voor starters. Deze woningen zijn ontwikkeld in twee uitvoeringen: een lage (twee verdiepingen) en een hoge (drie verdiepingen) variant. Hierna volgde de realisatie van Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2, bestaande uit 2 keer 5 levensloopbestendige woningen. De woningen kenmerken zich allen door hun platte daken en een strak uiterlijk. Optioneel werd een opbouw aangeboden om het woonoppervlak uit te breiden met circa. 35 m2. Door de populariteit van de levensloopbestendige woningen van Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2 is inmiddels ook Ruiten 5 fase 3 gerealiseerd.
Gebaseerd op Ruiten 5 is  Ruiten 3 ontstaan aan de Clausstraat, dit zijn 3 levensloopbestendige woningen zonder opbouw ook deze woningen zijn inmiddels gerealiseerd.
Begin 2023 is project ’t Karreveld opgeleverd. Dit project bestaat uit 2 blokken van 3 energievriendelijke gezinswoningen aan de Wilhelminastraat. De eerste fase van Emmahof is momenteel in uitvoering.

De actuele status op dit moment:

Twee deelprojecten zijn in verkoop:

  • Zes ruime eengezinswoningen van De Zes Meesters. Uiteraard worden de woningen uitstekend geïsoleerd en worden de woningen standaard verwarmd middels warmtepompen en voorzien van de benodigde zonnepanelen. Voor meer informatie over de woningen kunt u terecht bij Ruiterplaat makelaardij
  • Zes fraaie levensloopbestendige woningen van deelproject Emmahof fase II. Voor meer informatie en beschikbaarheid van de woning kunt u contact opnemen met Ruiterplaat makelaardij.

Eén deelproject is in voorbereiding:

  • Vier eengezins(starters)woningen. Heb je interesse? Stuur ons dan een email met je gegevens en we informeren je zodra de verkoop van start gaat!

Eén deelproject is in aanbouw:

  • Zes fraaie levensloopbestendige woningen van deelproject Emmahof fase I. Deze woningen zijn alle zes verkocht, in fase II zijn nog een aantal van deze fraaie woningen beschikbaar.

In de toekomst zal het laatste deel van nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke in ontwikkeling gaan. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen!

 

Woningen

Ruiten 15

Gerealiseerd

Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2

Gerealiseerd

Ruiten 5 Fase 3

Gerealiseerd

Ruiten 3

Gerealiseerd

't Karreveld

Gerealiseerd

De Zes Meesters

In verkoop!

Emmahof fase I

In uitvoering

Kavel 2

Gerealiseerd

Emmahof fase II

In verkoop!

Actueel

Informatiedag Natuurlijk Wissenkerke was een groot succes!

De informatiedag van Natuurlijk Wissenkerke is voorbij. Er zijn mooie gesprekken gevoerd, vragen

Informatiedag Natuurlijk Wissenkerke

Kom langs op 8 juli tussen 10.30 en 12.30 uur
Wilt u op de hoogte blijven?
Volg dit project op social media