Natuurlijk Wissenkerke

Wissenkerke
in uitvoering

Aan de rand van Wissenkerke, in nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke, ontwikkelen wij negen deelprojecten.

Wij zijn hier begonnen met de realisatie van Ruiten 15, bestaande uit 15 gezinswoningen voor starters. Deze woningen zijn ontwikkeld in twee uitvoeringen: een lage (twee verdiepingen) en een hoge (drie verdiepingen) variant. Hierna volgde de realisatie van Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2, bestaande uit 2 keer 5 levensloopbestendige woningen. De woningen kenmerken zich allen door hun platte daken en een strak uiterlijk. Optioneel werd een opbouw aangeboden om het woonoppervlak uit te breiden met circa. 35 m2. Door de populariteit van de levensloopbestendige woningen van Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2 is inmiddels ook Ruiten 5 fase 3 gerealiseerd.
Gebaseerd op Ruiten 5 is  Ruiten 3 ontstaan aan de Clausstraat, dit zijn 3 levensloopbestendige woningen zonder opbouw ook deze woningen zijn inmiddels gerealiseerd.

Een volgende fase in de wijk Natuurlijk Wissenkerke is project ’t Karreveld. Deze woningen zijn allen verkocht en de bouw is in volle gang. Dit project bestaat uit 2 blokken van 3 energievriendelijke gezinswoningen aan de Wilhelminastraat.

Momenteel zijn twee deelprojecten in verkoop:

  • Zes ruime eengezinswoningen van De Zes Meesters. Uiteraard worden de woningen uitstekend geïsoleerd en worden de woningen standaard verwarmd middels warmtepompen en voorzien van de benodigde zonnepanelen. Voor meer informatie over de woningen kunt u terecht bij Ruiterplaat makelaardij
  • Zes fraaie levensloopbestendige woningen van deelproject Emmahof. Inmiddels zijn vier woningen verkocht. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Ruiterplaat makelaardij.

In de toekomst zal het laatste deel van nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke in ontwikkeling gaan. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen!