Aan de rand van Wissenkerke, in nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke, ontwikkelen wij negen deelprojecten.

Wij zijn hier begonnen met de realisatie van Ruiten 15, bestaande uit 15 gezinswoningen voor starters. Deze woningen zijn ontwikkeld in twee uitvoeringen: een lage (twee verdiepingen) en een hoge (drie verdiepingen) variant. Hierna volgde de realisatie van Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2, bestaande uit 2 keer 5 levensloopbestendige woningen. De woningen kenmerken zich allen door hun platte daken en een strak uiterlijk. Optioneel werd een opbouw aangeboden om het woonoppervlak uit te breiden met circa. 35 m2. Door de populariteit van de levensloopbestendige woningen van Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2 is inmiddels ook Ruiten 5 fase 3 gerealiseerd.
Gebaseerd op Ruiten 5 is  Ruiten 3 ontstaan aan de Clausstraat, dit zijn 3 levensloopbestendige woningen zonder opbouw ook deze woningen zijn inmiddels gerealiseerd.
Begin 2023 is project ’t Karreveld opgeleverd. Dit project bestaat uit 2 blokken van 3 energievriendelijke gezinswoningen aan de Wilhelminastraat.

Momenteel zijn drie deelprojecten in verkoop:

  • Zes ruime eengezinswoningen van De Zes Meesters. Uiteraard worden de woningen uitstekend geïsoleerd en worden de woningen standaard verwarmd middels warmtepompen en voorzien van de benodigde zonnepanelen. Voor meer informatie over de woningen kunt u terecht bij Ruiterplaat makelaardij
  • Zes fraaie levensloopbestendige woningen van deelproject Emmahof. Inmiddels zijn drie woningen verkocht. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Ruiterplaat makelaardij.
  • Vrijstaande levensloopbestendige woning aan de Maximastraat (kavel 1). Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Ruiterplaat makelaardij.

In de toekomst zal het laatste deel van nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke in ontwikkeling gaan. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen!

 

Woningen

Ruiten 15

Gerealiseerd

Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2

Gerealiseerd

Ruiten 5 Fase 3

Gerealiseerd

Ruiten 3

Gerealiseerd

't Karreveld

Gerealiseerd

De Zes Meesters

In verkoop!

Emmahof

In verkoop!

Kavel 1

In verkoop!

Kavel 2

In uitvoering

Actueel

Informatiedag Natuurlijk Wissenkerke was een groot succes!

De informatiedag van Natuurlijk Wissenkerke is voorbij. Er zijn mooie gesprekken gevoerd, vragen

Informatiedag Natuurlijk Wissenkerke

Kom langs op 8 juli tussen 10.30 en 12.30 uur
Wilt u op de hoogte blijven?
Volg dit project op social media