Felixkade

Kamperland
in verkoop

Het goede leven begint aan de Felixkade. Luxe villa’s in Kamperland aan de rand van het Veerse Meer. Waar uw voortuin aan water grenst. En waar achter de dijk de polders zich uitstrekken tot aan de horizon.

Alle woningen worden onder architectuur ontwikkeld. Robuust, strak, zeer energiezuinig met ieder een privésteiger. Ideaal voor visboot, zeilboot of surfplank. Felixkade is zorgeloos wonen en recreëren tegelijk. Dit is geluk binnen handbereik.

Inmiddels zijn op diverse kavels woningen gerealiseerd of in aanbouw. Daarnaast zijn een aantal kavels in bouwvoorbereiding of onder optie. Tevens zijn nog een beperkt aantal prachtig gelegen kavels -allemaal direct aan het water gelegen- beschikbaar. Op de projectwebsite kunt u inspiratie opdoen uit diverse voorbeeldtypen. In overleg met de architect werken we samen toe naar realisatie van uw droomwoning.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite of neem vrijblijvend contact op met de makelaar voor de actuele beschikbaarheid of een afspraak.