Gerealiseerd

Het is geen droom. Werkelijk wakker worden in uw eigen luxe appartement, pal aan het strand, in de Zeeuws-Vlaamse badplaats Cadzand-Bad.

Op deze locatie is het mogelijk gemaakt voor u. Een exclusief complex, met een beperkt aantal appartementen. Rustig wakker worden en ’s zomers genieten van een ontbijt op uw balkon met uitzicht over de Boulevard en het duingebied van Cadzand-Bad. Maar ook de prachtige Zeeuwse zonsondergang, te zien vanuit uw eigen living is het benoemen waard. Een eigen plek waar u ’s zomers en ’s winters graag thuiskomt.

Omringd door prachtige natuurgebieden en het weidse polderlandschap tot de duinen met erachter het brede zandstrand.

In het luxe appartementengebouw CDZND bevindt u zich in de zuidelijkste badplaats van Nederland, Cadzand-Bad. Wanneer u uw appartement uitstapt hoeft u enkel over het duinpad te wandelen om te kunnen genieten van de zee en het langgerekte strand. De kustplaats is gelegen aan een 17 km lang zandstrand en eerder benoemd tot schoonste strand van Nederland. De mondaine Vlaamse badplaats Knokke, op slechts enkele kilometers van de locatie krijgt er een volwaardige zus bij vanwege de ontplooiing van Cadzand-Bad.

Oude zaken maken plaats voor nieuwe boetiekjes en sterrenchef-kok Sergio Herman is te vinden op zijn vertrouwde, maar binnenkort compleet vernieuwde locatie. De Boulevard krijgt een charmante look en feel. Maar ook aan de watersporter wordt gedacht. Weldra verrijst een heuse jachthaven aan de Boulevard.

Met de ontplooiing van Cadzand-Bad wordt u als eigenaar van een appartement verzekerd van een goede toekomst.

Wilt u op de hoogte blijven?
Volg dit project op social media