Welkom in nieuwbouwwijk Platepolder

Platepolder is dé nieuwe woningbouwlocatie van Heinkenszand. Met de eerste fase van aan de zuidoostzijde van Heinkenszand wordt invulling gegeven aan de behoefte van een mooi en gevarieerd woningaanbod voor een brede doelgroep. Ontdek onze ontwikkeling met een variatie aan woningen uitgevoerd in drie verschillende typologieën. Wij bieden een unieke kans om te wonen en te genieten van de prachtige groene en ruimtelijke omgeving.

Heinkenszand is een centrale woonplaats en biedt een breed scala aan voorzieningen. Zo zijn er diverse restaurants, een sport- en ontmoetingscentra en drie basisscholen. Het dorp beschikt daarnaast over twee grote supermarkten en een aantal leuke winkeltjes. Dankzij de nabijheid van de A58 is Heinkenszand uitstekend bereikbaar.

Mis deze unieke kans niet en geniet van het beste van twee werelden in Platepolder: Hier woon je in een prachtige, groene omgeving en profiteer je tegelijkertijd van de stedelijke voorzieningen in de buurt.

Woningen

7 Royale laanwoningen

Ervaar het gevoel van ruimte en comfort in onze 7 royale laanwoningen.

8 Hofwoningen fase 1

Binnenkort start bouw fase 1! Ontdek de ultieme levensloopbestendige woonervaring in ons prachtige hofje!

12 Luxe appartementen

Residentie Plaetestaete betreft een prestigieus project bestaande uit twaalf luxe appartementen die allemaal uitkijken op het groene parklandschap.

8 Hofwoningen fase 2 in verkoop!

Deze levensloopbestendige hofwoningen zijn nu in verkoop! Ontdek de ultieme levensloopbestendige woonervaring in ons prachtige hofje!

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen op deze prachtige locatie?

Neeskens Makelaars

Actueel

Nieuwbouw Zeeland Estuarium

Fase 2 in verkoop!

Bekijk fase 2 van de levensloopbestendige hofwoningen in Platepolder Heinkenszand. De hofwoningen liggen, zoals de projectnaam al doet vermoeden, in een hofje. Een perfecte thuis voor wie houdt van rust, ruimte en comfort.
Nieuwbouw Zeeland Estuarium

Hernieuwd aanbod!

Bekijk ons hernieuwde aanbod van de laanwoningen in Platepolder Heinkenszand. Deze drie- en vierkapper zijn gesitueerd langs een groene laan en kenmerken zich door hun ruime opzet en groene omgeving.

Informatiedag Platepolder!

Kom op zaterdag 11 november langs op de informatiedag en ontdek welk woningtype in Platepolder aansluit bij uw woonwensen. Of u

Locatie

Wilt u op de hoogte blijven?
Volg dit project op social media