In nieuwbouwplan Natuurlijk Wissenkerke, op de hoek van de Maximastraat en Wilhelminastraat, ontwikkelden wij deze vrijstaande levensloopbestendige woning. Deze woning wordt zeer goed geïsoleerd, waardoor er sprake is van een bijzonder energievriendelijke woning.

De woning wordt in de basis als gelijkvloerse woning aangeboden en biedt daarbij ruimte aan een ruime woonkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Optioneel kan de woning worden uitgebreid met een extra verdieping, waardoor de woonkamer nog ruimer wordt en er ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld een derde slaapkamer en extra badkamer.

Het dorp Wissenkerke is centraal gelegen op het eiland Noord-Beveland. Een ideaal begin- en eindpunt voor prachtige wandelingen en mooie fietstochten. Vanuit hier bereikt u snel het Noordzeestrand en het Veerse Meer.

Woningen

Type 1

Deze levensloopbestendige woning is gelijkvloers met een ruime woonkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer. 

Type 2

Deze levensloopbestendige woning is gelijkvloers met een ruime woonkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Op de verdieping is ruimte voor een extra slaapkamer of hobbykamer. 

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen op deze prachtige locatie?

Ruiterplaat Makelaardij

Wilt u op de hoogte blijven?
Volg dit project op social media